måndag 25 januari 2010

Huvudbilder på 7-veckors valpar

Gâlgu alias HON!! De är hon som är flockledaren bland alla valparna. Cool som bara en tik kan vara. Kommer flytta till Finland och bli mor så småningom. Hon kommer springa vänstervarv och bo tillsammans med flera SL . Gázzi alias Vitsvansen som är en liten tokfia. Hon blir kvar här i Väsby hos en erfaren lapphunds familj. Henne kommer vi nog få se på en och annan utställning.

Golli som allt som oftast kallas för Gullis. Var det kommer ifrån syns väl?! Söt som en sockertopp. Flyttar till Lidingö och får en Schäferhane till storebror. Kommer nog att få gå en och annan kurs i Lidingö BK's regi!
Gieries-Tjapp alias Lill-Biella. Så glad så glad som bara ett Biella-barn kan vara. Kommer bli renvallare uppe i Funäsdalens trakter. Tänk vilket liv!! Så underbart härligt. Kan liksom inte bli bättre.
Gállis alias Vitfoten som snart är en exakt kopia av mamma Biella till utseendet i huvudet. Flyttar hem till pappa Råsto! Se upp i utställningsringarna till sommaren/hösten. Hihi :o)
Biella diar de fortfarande, även Divas 4 valpar hänger med, flera gånger varje dag. Hon är en helt otrolig mamma. Så även Diva och det är kanonkul då hon ärver ner sina naturliga kunskaper. På torsdag kommer veterinären och vaccinerar och besiktar de små. Snyft, för sen börjar de flytta i början på nästa vecka. Nu väger hanarna runt 4 kg och tikarna runt 3,5 kg. De är ute direkt efter maten och börjar bli lite rumsrena. Hälrigt med tanke på att vi faktiskt har riktig vinter här i Stockholmsområdet med många kallgrader och snö. Leka med Hubbe är "skitskoj". Sen sover de så sött så efter en sväng ute med bus.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar