fredag 15 januari 2010

Testresultaten är redan här

Tiken som går under arbetsnamnet Hon med stort H! är Fri/Clear
Tik 3 är hon med den största vita bringfläcken är anlagsbärare/Carrier
Tiken med lite vitt på svansen är Anlagsbärare/Carrier
Hane 1, kallas för Lill-Biella då han är en kopia av sin mamma till hela sitt sätt att vara. Viftar på hela kroppen då han blir glad och det är något han är hela tiden!
Här är Hane 2 som vi kallar Vitfotingen. Även han är Fri/Clear. Tjoho. båda hanarna är Fria. Vilken tur vi har! En av dom ska bli "renskötare" och den andra flyttar till pappa Råsto!
Nya ståbilder kommer då jag hinner med det. Vi har lite mycket här hemma just nu. Men de kommer nya fina ståbilder. Jag lovar! Här är lite bilder från deras första utevistelse. De fick gå ut en stund i dag då vi bara hade ett par minusgrader och det var omtyckt vill jag lova! Efter att de kommit in så blev de väldigt tyst här inne :)) Biella diar dom fortfarande många gånger per dag och är en god uppfostrare. Hon och Diva delar lika på allt och alla. Hubbe har nu även blivit involverad. Han leker och står i.
Mörk bild men den som står är hane 2 som har lite vita strån på svansen och några tår på ena bakbenet som är vita, så han går under namnet Vitfotingen. Den som sitter är Lill-Biella"
Här går de båda pojkarna iväg som visar vilket bra rörelseschema de har.
Den är MIN!!
Inge vidare fin ståbild och lite dålig skärpa och för mörk men visar vilka bra vinklar och bra bakställ de har.
-De e lite kallt här, ser de ut som om hon tänker!!
OJ, undrar vad det är där borta........
Wihihi, här kommer jag. Det är valp som tar ett språng men tyvärr dålig bildkvalite´. Visar bara hur kul dom tyckte det var att vara ute.

1 kommentar:

  1. Grattis på resultater; tre fria och två anlagsbärare, inte dåligt!!!!

    SvaraRadera